1. Срђан Поповић у Бечу на симпозијуму градоначелника Југоисточне Европе

На позив Светске банке-Аустрија, градоначелник Грачанице Срђан Поповић отпутовао је у Беч на симпозијум градоначелника који се 26. и 27. фебруара одражава у главном граду Аустрије.

Симпозијум ће окупити градоначелнике и председнике општина Југоситочне Европе и остале партнере у оквиру Програма урбаног партнерства, чији је покровитељ Светска банка – Аустрија.

Током дводневног боравка у Бечу, градоначелник Срђан Поповић ће имати низ сусрета са градоначелницима учесника, организаторима симпозијума и представницима Светске банке – Аустрија, којима ће представити економске и развојне потенцијале општине Грачаница.

Градоначелник Поповић каже да му је част што ће присуствовати на овом великом догађају и да ће своје присуство на симпозијуму искористити за што боље упознавање са примерима најбољих пракси градова и општина, али и да представи достигнућа општине Грачаница.

Симпозијум градоначелника у Бечу представља идеалну прилику за градоначелнике и председнике општина и да заједнички предложе смернице за будући развој својих градова и општина.