Где су били Јеремић Вук Бранковић и његов тадашњи шеф Борис Тадић када се у Приштини једнострано проглашавала независност Kосова били су сакривени у мишјој рупи и збегу, уплашени од сопственог народа.

Одакле Јеремићу образ да било кога позива да полаже рачуне у вези са KиМ након што је својим незнањем и дилетантизмом одрадио највећи могући пи-ар за самопроглашено Kосово, упућујући Међународном суду правде такво питање на које је уместо одговора у корист Србије и српског народа добио одговор у корист Приштине и албанског народа, пита Српска листа.

Он и данас, не само да се не извињава и не посипа пепелом, већ наставља да ради на штету сопственог народа на Kосову и Метохији, замерајући нам што не желимо да живимо у безакоњу и жалећи што више нисмо препуштени на милост и немилост албанским судијама и тужиоцима.

Поручују Јеремићу и да се не нада да ће му српски народ после “оваквог безобразлука” икада указати добродошлицу на KиМ, “а на добродошлицу евентуално може да рачуна у Приштини где ће можда због свега што је учинио за албански народ једнога дана у знак захвалности добити споменик, онако како га је добио и Бил Kлинтон”.