Као председник Српске листе позивам све грађане на јединство и заједничку борбу. Српска листа није обична политичка партија, већ институција која окупља све Србе којима је Србија у срцу, а бољи живот Срба на Косову и Метохији на првом месту.

Драги моји Срби и Српкиње, ближе нам се нови локални избори на којима Српска листа излази као једина организација која штити интересе Срба и Србије на Косову и Метохији, али и једина која има пуно поверење и подршку Владе Републике Србије и председника Александра Вучића за своје политичко деловање.

Позивам све који желе да дају свој допринос, да стану под заједнички барјак, јер је то најбољи начин да одбранимо своје националне и државне интересе.

Срби немају луксуз да се деле и раздвајају, јер то може само ослабити наше позиције, зато вам обећавам да ћемо на листи кандидата за градоначелнике и одборнике имати способне, кредибилне, квалитетне и одговорне људе којима је национални интерес императив, али исто тако, желим да знате да никада нећемо сарађивати са онима којима је лични интерес испред националног.

Такви су део политичке прошлости и тамо треба да остану.