Реакција председнице Удружења деце са посебним потребама-Подржи ме, поводом неистина које путем своје друштвене мреже пласира миниорна издајничка странка Партија Kосовских Срба.

Испред удружења родитеља не могу остати недоречена и не стајати на страни родитеља и беспомоћне деце. Овом приликом молим гос. Јаблановића као и његов тим да не шире лажне информације о додели новчане помоћи болесној деци у Општини Лепосавић од 10000 динара! Ја Вас молим гос. Јаблановићу скупљајте политичке бодове онако како сте годинама на покварен и лажни начин радили али не мешајте беспомоћне и болесне! То је највећи грех и срамота!

Заиста сам желела да се дистанцирам свих политичких изјава јер нисам припадник ни једне странке али не могу као грађанин прећутати лажним дезинформацијама и дирањем у болесну децу јер то је најболнија тема. Упорно са своје перфидне ФБ странице бришете моје коментаре и пишете у инбокс. Будите храбри као једна мајка па реците истину јавно. Ја сам овом приликом дужна да заштитим породице и децу од Ваше покварене и отрцане политике. Срамно је што у овом тренутку узимате у уста болесне и беспомоћне. Можда Вам је то начин да прикупите више гласача али покварен један у низу као што сте и до сад радили. Хвалите се помоћи из субвенција и узимате у уста људе који нису породице и децу уопште позивали. Kад сте тако хумани сетићете се и мајке која је огорчена тражила помоћ да лечи дете али Ваша помоћ је остала на обећањима.

Данас мало што пишете дезинформације дирате у људе који су препознали лоше у Вама и повукли се из Ваше искварене политике. Досада јавно нисам рекла а сада имам прилику и нећу Вам остати дужна. Потпредседник Скупштине господин Славко Симић је увек био уз нашу децу и заједно са неколико породица куцао на свачија врата за помоц насе деце и није штедео ни себе ни своје време, како би помогао нашој болесној деци. Ја сам живи пример ко је и колико вреди господин Славко Симић. Никада јавно није изнео да је помого да се деца у иностранству лече. Међу том децом је и моја девојчица и на такве ствари не треба ћутати. Требамо бити људи доследни и памтити оне који су били уз нас кад нам је било најтеже а то путем јавности нису износили. Kад споменете гос. Тодића не могу да Вам не кажем да је Општина Лепосавић мој родни крај и да се сви међусобно добро познајемо. Тодић је наш вредан и поштен политички представник који не уме да манипулише и даје лажне наде. Он је неко у кога верују наши грађани у Лепосавићу, да ће урадити праве ствари за Општину и грађане а не као Ви годинама за појединце који су Вам из неких својих разлога веома битни. Још једном Вас молим да родитеље и болесну децу не узимате у уста и са њима правите шеге. Њихови животи су свакако веома тешки и немојте нас лажима увлачити у лажне дезинформације. Ако до сад нисте имали начина да нам помогнете немојте ни за време кампање јер то је најсрамније до сад шта сте урадили. Немојте нас терати да ми јавно износимо детаље о Вашој лажној хуманости годинама.

Јер ако наставите дирати у наше породице не заборавите да и Ви породицу имате и много мрља. Нажалост није нас мало да Вам се не можемо супроставити!

Председница удружења
Ивана Ракић