Председник Српске листе и кандидат за градоначелника општине Северна Митровица, Горан Ракић одржао је састанак са кандидатима за одборнике у општини Северна Митровица.

Том приликом председник Ракић се присутнима обратио речима:

Српска листа вас је кандидовала јер сте одговорни, способни, породични људи. Управљати нашим градом је за мене и одборнике из претходног сазива била привилегија. У овој кампањи ми, као и обично нећемо користити обећања, већ ћемо грађане подсетити на све оно што смо успели да урадимо за град и наше суграђане. Нова радна места, аутобуска станица, уређење тротоара и главног шеталишта, изградња дуго очекиване хале спортова и ватрогасне станице… све је то резултат напорног рада а не празне приче коју неки користе.

Желим да знате, да Српска листа све своје потезе повлачи у консултацији са својом Владом у Београду и председником Вучићем, зато је одговорност свих нас и већа.

Данашњи састанак Српске листе је почео минутом ћутања у част невино страдалог суграђанина, а тим поводом градонечелник Ракић је истакао да је битно да грађани не наседају на провокације које небитни политички ликови користе у кампањи, пошто немају програм којим би изашли пред грађане.