У предстојећем другом кругу избора за градоначелника општине Kлокот Срби ће наступити јединствено, захваљујући чињеници да је Божидар Дејановић, који је у првом кругу био кандидат Грађанске иницијативе „Kлокот Врбовац“ приступио нашој листи са свим својим члановима.

Божидар Дејановић је препознао чињеницу да је „Српска листа“, и њена мисија успостављања политичког јединства нашег народа на Kосову и Метохији, будућност, јер српски бирачи су у последња два изборна циклуса јасно поручили да им је доста политичких подела.

Захваљујући одлуци господина Дејановића данас можемо да кажемо да ће Срби у национално мешовитој општини Kлокот у другом кругу избора за градоначелника наступити потпуно јединствено.

Одлука Божидара Дејановића да заједно са свим својим члановима приступи Српској листи још једном потврђује да Срби могу да се сложе и да је јединство наше најјаче оружје у овим временима.

Политика Владе Србије и председника Александра Вучића о јединству Срба се успешно реализује на Kосову и Метохији, а јединствени наступ под барјаком Српске листе је једини исправан пут који има подршку огромне већине грађана.

Овиме је упућена и порука свима онима који не одустају од покушаја да на антиправни начин врше политички инжењеринг у већински српским срединама, јер таква настојања само додатно хомогенизују Србе на Kосову и Метохији.

Kанцеларија за сарадњу са медијима и цивилним сектором