U predstojećem drugom krugu izbora za gradonačelnika opštine Klokot Srbi će nastupiti jedinstveno, zahvaljujući činjenici da je Božidar Dejanović, koji je u prvom krugu bio kandidat Građanske inicijative „Klokot Vrbovac“ pristupio našoj listi sa svim svojim članovima.

Božidar Dejanović je prepoznao činjenicu da je „Srpska lista“, i njena misija uspostavljanja političkog jedinstva našeg naroda na Kosovu i Metohiji, budućnost, jer srpski birači su u poslednja dva izborna ciklusa jasno poručili da im je dosta političkih podela.

Zahvaljujući odluci gospodina Dejanovića danas možemo da kažemo da će Srbi u nacionalno mešovitoj opštini Klokot u drugom krugu izbora za gradonačelnika nastupiti potpuno jedinstveno.

Odluka Božidara Dejanovića da zajedno sa svim svojim članovima pristupi Srpskoj listi još jednom potvrđuje da Srbi mogu da se slože i da je jedinstvo naše najjače oružje u ovim vremenima.

Politika Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića o jedinstvu Srba se uspešno realizuje na Kosovu i Metohiji, a jedinstveni nastup pod barjakom Srpske liste je jedini ispravan put koji ima podršku ogromne većine građana.

Ovime je upućena i poruka svima onima koji ne odustaju od pokušaja da na antipravni način vrše politički inženjering u većinski srpskim sredinama, jer takva nastojanja samo dodatno homogenizuju Srbe na Kosovu i Metohiji.

Kancelarija za saradnju sa medijima i civilnim sektorom