Поништавање резултата избора у општини Партеш је политичка одлука Приштине којом се на најгрубљи начин задире у изборну вољу грађана српске националности.

Изборни панел за жалбе и представке ставио се у службу оних који желе да у српским општинама, мимо воље народа, инсталирају послушнике чији би задатак био да раде против интереса српског народа.

Подсећамо да је, према подацима Централне изборне комисије, на недавно одржаним локалним изборима кандидат Српске листе Драган Петковић освојио 59 одсто гласова.  Убедљива победа кандидата Српске листе не може се поништити постизборним псеудоправним марифетлуцима јер нико не може да победи вољу народа.

Српска листа ће победити на свим изборима, колико год пута они били понављани, јер српски народ је недвосмислено стао иза нас и научио да побеђује, и ништа и нико му више то не може одузети. А политичке последице оваквог неискреног односа према Српској листи и српском народу осетиће сви они у Приштини који мисле да ћемо бити само декор у институцијама.

Јасно и одлучно ћемо се изборити за положај и права која припадају српском народу на Косову и Метохији.