Kao predsednik Srpske liste pozivam sve građane na jedinstvo i zajedničku borbu. Srpska lista nije obična politička partija, već institucija koja okuplja sve Srbe kojima je Srbija u srcu, a bolji život Srba na Kosovu i Metohiji na prvom mestu.

Dragi moji Srbi i Srpkinje, bliže nam se novi lokalni izbori na kojima Srpska lista izlazi kao jedina organizacija koja štiti interese Srba i Srbije na Kosovu i Metohiji, ali i jedina koja ima puno poverenje i podršku Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića za svoje političko delovanje.

Pozivam sve koji žele da daju svoj doprinos, da stanu pod zajednički barjak, jer je to najbolji način da odbranimo svoje nacionalne i državne interese.

Srbi nemaju luksuz da se dele i razdvajaju, jer to može samo oslabiti naše pozicije, zato vam obećavam da ćemo na listi kandidata za gradonačelnike i odbornike imati sposobne, kredibilne, kvalitetne i odgovorne ljude kojima je nacionalni interes imperativ, ali isto tako, želim da znate da nikada nećemo sarađivati sa onima kojima je lični interes ispred nacionalnog.

Takvi su deo političke prošlosti i tamo treba da ostanu.