Избори за председника Републике Србије показаће јединство и снагу Срба са Косова и Метохије који у премијеру Александру Вучићу виде свог лидера и у кога имају пуно поверење, рекао је за телевизију Мост члан Главног одбора и градоначелник северне Косовске Митровице Горан Ракић.

“На прошлим парламентарним изборима наша странка је постигла историјски резултат – 69,73% освојених гласова. На председничким изборима, заједно са својим коалиционим партнерима, странкама и иницијативама, очекујем да имамо и већу подршку политици Александра Вучића” нагласио је Ракић.

Према његовим речима”ови избори одлучују о будућности Србије и свих Срба, а посебно су значајни за Србе на Косову и Метохији”.

“Државотворна политика Александра Вучића нас обавезује да јој сви пружимо безрезервну подршку, посебно ми на Косову и Метохији за које се Вучић одговорно, искрено и пожртвовано бори годинама уназад.

Зато је важно да сви који желе јаку и стабилну Србију, чак и они политички покрети, иницијативе и странке који за себе кажу да су мали, али се радо баве високим политичким темама и деле савете, јасно и гласно подрже Александра Вучића.

Србија и Срби не могу да чекају, у будућност морамо јединствени – брже, јаче и боље” закључио је Горан Ракић.

Извор: ТВ Мост