У пуној сали Центра за културу месне заједнице Лешак у општини Лепосавић, одржана је предизборна конвенција Српске листе. Конвенцији су присуствовали председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић, чланови већа Стеван Петронијевић и Радош Михајловић, као и кандидат за посланика и председник Српске листе Славко Симић.

Са конвенције је поручено да је Српска листа једина листа српског народа. Да је Српска листа гарант институциoналног присуства Србије на Косову и Метохији. Гласањем за Српску листу бирамо једини исправан пут којим ћемо водити наш народ.

На изборима 11. јуна бира се између људи које предлаже Београд, наша држава Србија, и између људи које предлажу и покушавају да нам наметну за наше представнике Албанци. Сваки глас који није за Српску листу јесте глас за формирање Војске Kосова, глас за гашење српских институција што може да доведе до несагледивих последица по опстанак нашег народа.

Српска листа – преизборни скуп у Лешку

Присутни грађани су великим аплаузом поздравили све представнике Српске листе који су присуствовали вечерашњој конвенцији и обећали да ће 11.јуна да масовно изађу на изборе и подрже једину српску опцију, Српску листу зарад останка и опстанка српског народа на простору Косова и Метохије. Једино глас за Српску листу је глас за Србију.